Urban Industrial

 

De tweede editie van de Wet van Weber was bij Brouwerij Pronck, gevestigd in het oude schakelhuis van de energiecentrale in Leiden. Een locatie met een stoer, en industrieel karakter. De lange tafel tussen de oude machines van de energiecentrale en de nieuwe brouwketels van de brouwerij.

Gasten werden ontvangen met de Pronck Verse Hop waarvoor zij zelf eens per jaar de hop plukken in de achterhoek, en als alcoholvrije optie schonken we kombucha met citra hop erin verwerkt.

Chef Rob liet zich uitdagen om voor de vrijdagmiddag editie een volledig vegetarisch menu te koken. Bij elke gerecht verscheen er op tafel een steen met een vijftal ingrediënten, zodat gasten konden ontrafelen in welk onderdeel van het gerecht het ingrediënt was verwerkt. Daarnaast werden tijdens de avondedities barbecues op tafel geplaatst met een waanzinnig mooie Australisch gemarmerde ribeye. Boven de tafel hingen de kleine lichtjes met echte klimop en op meerde plekken waren quotes terug te vinden die onze passie voor het vak omschrijven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Benieuwd waar en wanneer we weer opduiken? Laat hieronder je contactgevens achter om op de hoogte te blijven. 

Je bent succesvol toegevoegd aan onze mailinglist.