ウェーバーの法則

 

Zoals we bij vorige edities het thema hebben afgestemd op de locatie, hebben we bij deze editie het concept gebouwd rondom het menu van de chef Rob. Vanaf moment één liep hij met het idee om een volledig Aziatisch menu te koken. Hij zag het als een uitdaging om eens een totaal andere weg in te slaan, en op een manier te koken die hij nog niet eerder had gedaan. De locatie werd een afgelegen kas in Zoeterwoude-Dorp met druivenranken, selderij, bloemkolen en een aardappelveld.

Zo ontstond het thema Asian Botanical dat werd doorgetrokken in de styling. Verspreid door de kas hingen banieren met het menu in het Japans, kleine tafel banieren met Wet van Weber in het Japans, Asian style servies, stokjes als bestek, stoommandje met echt stoom en een acht meter lange bamboe installatie gemaakt door niemand minder dan Anne van Midden (Inspire Styling). Daarnaast werden er in het sappenarrangement alleen drankjes gebruikt die 100% botanisch zijn.

De gasten waren blij verrast bij aankomst. In het hoge gras genoten ze van onze huiscocktail en de mooie zomeravond. De gasten werden meegenomen op een kleine reis door Azië in een ontspannen omgeving. Gedurende zonsondergang kregen ze dim sum met kreeft en eend, Boemboe Bali en de fenomenale curry van chef Peter. De avond werd in style afgesloten met Japanse thee en spekkoek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Benieuwd waar en wanneer we weer opduiken? Laat hieronder je contactgevens achter om op de hoogte te blijven. 

Je bent succesvol toegevoegd aan onze mailinglist.