Autumn Breeze

 

Om het totale bos en herfst gevoel te creëeren kozen we voor de perfecte locatie temidden van de bossen in Naarden, een gerenoveerde voormalige zaad loods. Deze werd vroeger gebruikt voor zaad opslag voor de aanwezige kwekerijen.

De gasten werden buiten bij het open vuur ontvangen met een mimosa van peer en tijm, en live gerookte zalm. De temperatuur daalde en het begon te schemeren, een mooi moment om de gasten mee te nemen naar de oude loods waar het ultieme herfstgevoel was gecreëerd: open haard, kaarslicht, mos en door de ramen keek je zo het bos in.

Aan de lange tafel werden gerechten geserveerd met producten van dit seizoen: patrijs, kastanje en wildzwijn. Daarbij stond de art of plating centraal. Speciaal daarvoor hebben we onze eerste echte servieslijn van keramiek aangeschaft, ontworpen door de geweldige Jook.

Bijpassend schonk Lisanne alleen maar natuurwijnen: puur natuur, zonder enige chemische toevoegingen. Omdat natuurwijnen vaak een enorm andere smaak dan geur hebben, gaf dit een extra dimensie aan waar de Wet van Weber voor staat: het prikkelen van zoveel mogelijk zintuigen om de intensiteit van de beleving te versterken.

Het kaasplateau en het dessert werden genuttigd in de zitkuil met akoestisch muziek van Koert, om de avond knus af te sluiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Benieuwd waar en wanneer we weer opduiken? Laat hieronder je contactgevens achter om op de hoogte te blijven. 

Je bent succesvol toegevoegd aan onze mailinglist.