Inspired by…

 

Wat is er mooier dan dat twee mensen met een gedeelde passie elkaar weten te inspireren?

Na de ontmoeting met SVH Meesterkok Dennis Kuipers in 2015 op Curaçao en verschillende inspiratiesessies in Amsterdam en Zoeterwoude, was het voor Rob meer dan duidelijk dat hij de signatuur van Chef Kuipers graag wilde doorvertalen naar een concept: Wet van Weber Inspired by Dennis Kuipers.

Simplicity. De signatuur van Dennis Kuipers. Het thema van deze editie. Simplicity was terug te vinden in de aankleding en kleine details, zoals linnen, droogbloemen en minimalistische kaarsen als tafeldecoratie en boven de tafel een magnoliainstallatie met papieren libellen . Alles kwam samen in het atelier van Casper Faassen.
We starten de middag met een glas cava en een tour door Casper Faassen zelf. We serveerden een 7-gangen tasting menu met gerechten geïnspireerd op Kuipers’ signatuur. Op de achtergrond de fijne vocals van Kim Reizevoort en tunes van Koert Witteman. Het wijnarrangement werd ik samenwerking met Natasja Noorlander, sommelier van restaurant Vinkeles*, verzorgd.

Voldaan en trots sloten we de middag feestelijk af. Trots op hoe we onszelf constant naar een hoger niveau pushen, en bovenal keer-op-keer de enthousiaste reacties van onze gasten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Benieuwd waar en wanneer we weer opduiken? Laat hieronder je contactgevens achter om op de hoogte te blijven. 

Je bent succesvol toegevoegd aan onze mailinglist.