We hebben genoten van het heerlijke eten, de prachtige entourage en de onwijs enthousiaste familie die een heerlijke avond heeft verzorgd. Zowel de gerechten als de wijnen waren fantastisch, net als het alcoholvrije ‘sappen/mocktail’ arrangement. Fantastische ervaring.

Wouter en Brigitte

The Sky High Edition

Zeer goede en klantgerichte service. Duidelijke begeleiding met elke keer toch een verassing! Culinair goed onderbouwt met de locatie als kers op de top. Dank je wel voor deze fijne ervaring.

Steven Daniels

The Art Edition

Met de Wet van Weber wordt een sterk merk neergezet. Waarbij voor de gast een totale beleving gecreëerd wordt. De locatie, de entourage, de aankleding, de muziek, de gerechten, de bijpassende wijnen e/of bier en ja zelfs een bijpassend sap-arrangement is een waar feest voor het oog en de mond. Dit alles zou er niet zijn zonder het team, welk enorm gepassioneerd is. Hoe mooi is het te zien hoe binnen het team ieder zo zijn eigen specialisme en taak heeft. Het team van de Wet van Weber heeft ons meegenomen in hun passie. Wij hebben genoten, van begin tot eind. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie terwijl we de ervaring en het gevoel van de afgelopen editie eigenlijk nog vast willen houden.

Saam de Jong

The Forest Edition

Such a unique experience! From the moment you arrived to the last sip of your digestif, your senses are serenaded. Thank you to all who helped create such a fantastic occasion.

George Harrington

The Porsche Edition

Het is de hele ervaring die het speciaal maakt! Lekker eten en drinken kun je op meerdere plekken doen, maar wat dit speciaal maakte is een samenwerking van familieleden die elkaar perfect aanvullen en je ziet bij allen een passie voor wat ze aan het doen zijn! Fantastische sfeer, uniek mooie locatie, bijzondere gerechten die elkaar aanvulden (met de wijnen)! En stiekem zijn we jaloers op Lisanne haar wijnkennis!

Dewi Willemze

The Forest Edition

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Benieuwd waar en wanneer we weer opduiken? Laat hieronder je contactgevens achter om op de hoogte te blijven. 

Je bent succesvol toegevoegd aan onze mailinglist.